benim hakkımda


Assalamualaikum. 
Hye, especially yang baru start baca blog ni. Boleh berkenalan dengan aku dulu sebelum baca blog ni. Boleh panggil aku Rhai atau Naurah.

Act, i'm a blogger since hujung Disember 2010. Tu masa 1st time buat blog la. And fyi, ni blog kedua aku. Aku buat blog ni time awal Januari 2012. Hampir 5 tahun juga aku dalam dunia blogger. Even dah lama dalam dunia ni, aku tak sefamous blogger yg famous semua tu. Btw, kiranya aku buat blog ni time dunia blog tengah nak naik. Entry post dalam blog ni sebenarnya ada 200++ lebih entry, tapi aku dah banyak delete dan tapis-tapis jadilah beberapa kerat je. Aku start berblog masa aku darjah 6 lagi. Orang dok sebok nak exam UPSR, aku sebok create blog. Haha.


Now, i'm just 17 years old. And yes, aku salah seorang SPM candidates untuk tahun 2015 ni. Aku study dalam aliran sastera kt sebuah sekolah swasta yg agak tak terkenal kt Malaysia dan aku merupakan generasi ke-12 kt sekolah tu. But, so far, alhamdulillah sekolah aku dah banyak buktikan kt mata orang luar yg sekolah aku boleh maju ke hadapan lagi. Semoga hasrat dan impian mudir aku tercapai, in shaa Allah.

So, nahhhhh, ni lah hidup aku. Yang mana prinsip aku daripada dulu lagi aku pegang sejak zaman sekolah rendah lagi "susah mana pun kita, bestfriend dengan keluarga tetap aku utamakan dulu especially pasal kebahagiaan dorang walaupun time tu kebahagiaan yg aku baru nak kecapi, pergi begitu je". Tu lah prinsip aku. Keluarga dan bestfriend adalah segala-galanya.


Btw, maaf sebab semakkan mata korang dengan roller blade and skates. Yes, aku adore dengan semua tu. Now, dalam pemprosesan nak mantapkan lagi skill tu. Doakan aku guys! 

Last but not least,  enjoy your reading! Aku harap blog aku banyak bagi manfaat dekat pembaca. Bukan apa, kalau dapat datangkan manfaat yg baik, aku pun dapat ganjarannya kt akhirat sana. Semoga Allah meredhai segala apa yg aku tulis dalam blog ni. Chauu~

Tiada ulasan:

Domo-kun Cute